70-годишен мъж от Аляска, който се опитвал да направи снимки

...
70-годишен мъж от Аляска, който се опитвал да направи снимки
Коментари Харесай

Женски лос уби мъж от Аляска, който се опитал да снима малките ѝ

70-годишен мъж от Аляска, който се опитвал да направи фотоси на две новородени лосчета, бил нападнат и погубен от майка им, оповестиха управляващите, съобщи Асошиейтед прес.

Убитият в неделя мъж е разпознат като Дейл Чорман от Хоумър, съобщи Остин Макданиъл, представител на Департамента за социална сигурност на Аляска.

Женският лос неотдавна бил родил дребните.

" Докато вървели през храсталаците в търсене на лосовете, тогава женският лос нападнал Дейл ", сподели Макданиел.

Нападението е станало, до момента в който двамата са бягали, сподели той. Вторият мъж, чиято идентичност не е оповестена обществено, не е потърпевш. Въпросният човек не е станал очевидец на нападението, тъй че управляващите не могат да кажат дали лосът е умъртвил Чорман, като го е ритнал или стъпкал, или и по двата метода.

Лекарите оповестили Чорман за мъртъв на място. Женският лос напуснал региона, оповестиха от щатския полицейски сектор на Аляска в онлайн обява.

През 1995 година лос стъпква до гибел 71-годишен мъж, който се опитал да влезе в постройка в кампуса на Университета на Аляска в Анкоридж. Свидетели описват, че студентите са хвърляли снежни топки и са тормозили лоса и дребното му в продължение на часове, и животните се стреснали, когато мъжът се е опитал да мине около тях.

В Аляска, щат с население от към 737 000 души, има до 200 000 лоса.


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР