Това стана с нашумяла игра в онлайн пространството, която показва

...
Това стана с нашумяла игра в онлайн пространството, която показва
Коментари Харесай

Бербатов се кефи на двойника си

Това стана с нашумяла игра в онлайн пространството, която демонстрира на кой български артист приличаш. Бербатов реши да се позабавлява в свободното си време и качи малко видеостори, отговарящо на въпроса „ На кой български артист приличаш? “. След няколко секунди промяна на най-известните лица от родното кино и спектакъл, най-после над главата на Бербо се появи фотография на Кръстанов.

Реклама
Футболистът несъмнено се зарадва от падналия му се отговор и незабавно побърза да означи в обява най-успешния от младите ни артисти сега. „ Бойко Кръстанов, да не се чудиш след това за какво “ написа Бербатов, след което разясни и че Башар първи е забелязал аналогия посред им. „ Башар Рахал го видя от дълго време още “, пошегува се футболистът.

Реклама
Припомняме ви, че цялостен живот Бербо е бил апетитен като двойник на американската кинозвезда Анди Гарсия, с което самият той доста се гордееше, защото не един път е заявявал, че това е обичаният му артист. Ето че към този момент си има и български двойник. От своя страна Бойко Кръстанов пък е вманиачен футболен почитател.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР