Това със сигурност са най-големите мечтателки в зодиака. Въпреки, че

...
Това със сигурност са най-големите мечтателки в зодиака. Въпреки, че
Коментари Харесай

Звездите за нея – жената Риби

Това сигурно са най-големите мечтателки в зодиака. Въпреки, че има моменти, в които те наподобяват дистанцирани, истината е, че те са доста сърдечни създания. Както всички останали представителки в целия зодиак, по този начин и Рибите си имат своите специфики и характерности, които ги вършат изцяло невероятни и разнообразни.
Любовта за дамите от тази зодия е розова и сантиментална. Техните фантазии са безгранични, изключително когато са бясно влюбени. Въпреки това обаче, по-голямата част от тях постоянно ще откри някакъв метод да е с трезво схващане и крепко стъпили на земята, и да подходят доста постепенно, въпреки и срамежливо, само че деликатно към любовта. От една влюбена жена Риби очаквайте доста тайнственост и магия.
 Най-добрите сътрудници за мъжете Риби Най-добрите сътрудници за мъжете Риби
Стане ли въпрос за романтика и обич, мъжът Риба мъчно може да задържи страстите си. В момента, когато осъзнава че към този момент е влюбен, той с...
За нея романтиката е като лятна стихия. В началото става доста горещо, по-късно следва красивия ободрителен душ, има мощни гръмотевици и най-после идва насладата и спокойствието. Когато са в интервал на сериозна връзка, дамите от тази зодия за безпределно правилни на своите половинки. Когато става дума да се притегли вниманието на мощния пол, тяхната аура става доста мощна и притегляща, само че това несъмнено е допълнено от тяхната мекост и женственост.
Жените от тази зодия дълго време ще се опитат да се задържат на разстояние, до момента в който преценяват и се убедят, че индивидът насреща към този момент е заинтересован мощно от тях. Трябва да бъдете много деликатни, тъй като в случай че деянията липса на угриженост и почитание, вероятността да отблъснете тези нейни и благи дами е доста огромна.
Въпреки неоспоримия факт, че в профил наподобява по този начин, като че ли дамите Риби плуват в своите лични светове, те постоянно имат цялостна подготвеност да оказват помощ безусловно на своите близки и другари. Тъй като са ръководени от водата, има моменти, в които тези дами напряко преливат от съпричастност. Те имат изключителна вътрешен глас.
Жените от зодия Риби са способни постоянно да намерят най-подходящия метод, с цел да могат да ви утешат със някакъв съвет или даже дребна изненада. Решаващият темперамент, който имат, ги прави извънредно гъвкави даже и в най-сложните обстановки. Ето за какво техните близки знаят, че на тях могат да разчитат когато и да е. Имат доста другари в другите сфери на живота. Тяхната неповторима прозорливост има оказва помощ доста добре да " обхванат " в хората, които срещат на пътя си.
 Звездите за него – мъжът Риби Звездите за него – мъжът Риби
Мъжът Риби е прочувствен, буен, преносим и...напълно непредсказуем. Разкъсван е непрекъснато от всевъзможни вътрешни несъгласия, и колк...
Както и други аспекти от живота им, сексът е извънредно прочувствен въпрос за тези дами. В спалнята се изявяват като чувствени дами, много постоянно игриви и склонни към изненади, посредством които са способни напряко да омагьосат тяхната половинка. 
За тях е елементарно и естествено да се отдадат на най-съкровените си любовни фантазии и стремежи. Те изгарят от желанието да се свържат с колегата си както физически, по този начин и прочувствено. Водени от това, дамите Риби преобразяват секса в едно приказно и неизмеримо преживяване.
Корпоративния свят никога не е тяхната буря. Те се нуждаят от такова място, където ще могат да дадат цялостна независимост и воля на своята галактическа креативност. Представителките на зодията най-често се развиват в областта на рисуването, музиката, всевъзможен тип работа обвързвана със основаване на креативен текстове, в медицината, медиите, фотографията.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР