Това са ваши въпроси, които... Ако стана аз помощник, трябва

...
Това са ваши въпроси, които... Ако стана аз помощник, трябва
Коментари Харесай

Цитат на деня: Ако стана помощник в ЦСКА, трябва да стана помощник и на бате Бойко, и на президента

" Това са ваши въпроси, които... Ако стана аз асистент, би трябвало да стана асистент и на бате Бойко, и на президента, и на премиера.

Това съобщи почетният президент на " ЦСКА-София " Димитър Пенев пред медиите, запитан дали ще бъде " нещо като асистент " на новия треньор Добромир Митов.

По-рано през днешния ден Любослав Пенев напусна треньорския пост на " Българска войска ". Той насочи остри рецензии към управлението и обвинявания в липса на поддръжка, уместност и професионализъм. От клуба завиха, че са сюрпризирани от решението на 52-годишния експерт.

На негово място беше назначен Митов, който до момента бе помощник в първия тим. Пенев и Люпко Петрович бяха оповестени за консултанти на новия треньор.

" А съм почетен президент. Винаги съм помагал - и треньор съм бил, и в управлението съм бил. Няма по какъв начин и в този момент да не оказвам помощ. Виждате, че през днешния ден съм тук. Няма да играя аз, само че извън ще бъде от голяма важност, потребно въпреки всичко да дадем оценка на нашите състезатели ", сподели още Пенев пред репортерите.

И добави: " Няма да се бъркаме на новия треньор, само че когато беседваме между тях, приказваме за името на ЦСКА и за триумфа на ЦСКА ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР