Това са ужасните наранявания, нанесени на българска секс робиня, осакатена

...
Това са ужасните наранявания, нанесени на българска секс робиня, осакатена
Коментари Харесай

Ужасяващи СНИМКИ : Българска секс робиня показва какво са направили с нея трафиканти на хора

Това са ужасните пострадвания, нанесени на българска секс робиня, осакатена от нарушители, които я принудили да проституира. 20-годишната българка, покрита с кръвонасядания и белези, е рутинно бита, откакто е била накарана да предлага тялото си по улиците в Хага, Холандия, написа DailyMail. Поразителните фотоси на младата жена бяха взети от австрийски благотворителен служащ, с цел да покачат осведомеността за тежкото състояние на жертвите на трафик на хора. Фотосите демонстрират пострадванията на жертвата от тежки побои, в това число контузия на главата и великански белег по корема. Устните, носът и очите й са мощно подути.

Австриецът Норберт Сейпек се реалокира в България след пенсионирането си, където откри профилиран център за подкрепяне на жертвите на трафика на хора. Неправителствената организация на Сейпек получава известна финансова поддръжка от българското държавно управление и дарения, само че това не е задоволително, с цел да се помогне на всички жертви.



Сейпек прибавя: " Младата жена, на 20 години, се среща с млад мъж, който й дава обещание цялата си обич и я води в Холандия. Когато тя идва, осъзнава, че би трябвало да върви по улиците с различен българин и двама нигерийци. Тя не желае. Принуждават я посредством побои и тя проституира осем месеца. По време на посещаване в родната си страна тя и друга българка се пробват да избягат, само че за жалост тя е хваната от сводника и върната назад. Тъй като втората жена съумя да избяга, той стана толкоз сърдит, че стартира пъклен доста да бие младата жена и да я удря с предмети, в резултат на което едвам не умира ".

Жертвата е изхвърлена от кола пред болница. Когато трафикантът на хора е задържан по-късно, той бил сюрпризиран, че жертвата му е жива.



Българската болница се грижела за нея, само че момичето трябвало да напусне болничното заведение след пет седмици, тъй като няма здравно обезпечаване и не може да заплати за нея. Тя се озовава в приюта на Сейпек, където в този момент се пробва да набере средства, с цел да заплати разноските, нужни за в допълнение лекуване.

Сейпек споделя: " Тя обезверено се нуждае от повече интервенции по лицето и устата си, трансплантация на кожата и доста повече. Няма част от тялото, която да не е наранена. С годишен бюджет от единствено 30 000 евро (26 450 английски лири), който включва заплатите на чиновници като обществени служащи и психолози, австрийският пенсионер и неговата неправителствена организация не разполагат със средствата за покриване на самите разноски ".

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР