Това са няколко лесни и практични съвета, които ще ви

...
Това са няколко лесни и практични съвета, които ще ви
Коментари Харесай

С този прост трик НИКОГА няма да изхвърляте хранителни продукти

Това са няколко лесни и практични съвета, които ще ви разрешат да се възползвате оптимално от удобните за човешкия организъм въздействия на питателните артикули. Ето по какъв начин вие може да ги съхранявате за по-дълго време, като по този метод спестите от фамилния бюджет и помогнете на околната среда.

Лук

Съхранявайте лука на ветровито място и надалеч от директна слънчева светлина. Сложете натуралния артикул в тъничък чорап, като след всяка глава лук вършиме по един възел. По този метод вие може да съхраните зеленчука свеж за към 8 месеца.

Пресни подправки

Сложете пресните подправки в една найлонова торбичка и ги вържете с ластик към стеблото, след което ги оставете в хладилника (или замразете във фризера) и им се насладете за по-дълго време.

Картофи

Никога не съхранявайте картофите покрай лука, защото по този метод те ще се скапват. Вместо това ги поставете до няколко броя ябълки. Така ще избегнете появяването на кълнове по тях.

Ябълки

Една изгнила ябълка може да навреди на останалите, тъй че в този случай е най-добре, в случай че видите нещо неправилно във фруктиерата, просто да го отстраните от там.

Сирене

Сложете малко масло по сиренето, с цел да избегнете изсушаването му.

Торбички за предпазване

Използвайте капачки от пластмасови бутилки, с цел да пандизите найлоновите торбички. Преди това се уверете, че капачките са изцяло сухи.

Гъби
 Не си харчете парите за тези козметични артикули, няма смисъл Не си харчете парите за тези козметични артикули, няма смисъл
Козметичната промишленост бълва нови и нови синтетични артикули за поддържане на женската хубост. И по този начин щандовете в магазините се натрупат...

Пазете гъбите в хартиени пликове, защото найлоновите торбички карат този тип артикул да омекне и да изгуби аромата си.

Артишок

Съхранявайте артишок в херметически затворен съд, с лека влага.

Домати

Не ги дръжте в ледник. В взаимозависимост от зрелостта, доматите могат да бъдат съхранявани на стайна температура близо 2 седмици. За да ускорите процеса на зреене, може да ги сложете в книжен плик, дружно с една ябълка.

Още от ПОЛЕЗНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР