Това правителство, с всичките му криви стъпки в началото, е

...
Това правителство, с всичките му криви стъпки в началото, е
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Това правителство, с всичките му криви стъпки в началото, е глътка въздух на нормалност след мутренското управление

" Това държавно управление, с всичките му криви стъпки първоначално, е глътка въздух на нормалност след мутренското му ръководство ".Това гласи част от пост във фейсбук на журналиста Иван Бакалов.

Той прикани да се даде толеранс на кабинета на Кирил Петков.

Ето и целият текст, който разгласява Бакалов:

" Доколкото мога да считам през днешния ден стават 64 дни откак гласоподаваха държавното управление на Кирил Петков. 
По традиция на ново държавно управление даваха 100 дни толеранс и след това медиите правеха оценки. 
Това държавно управление не получи и 30 дни. Такива реакции бяха против всеки ход, всяко изявление, изявление или даже вратовръзка, чак до нервност.
Както разясниха из Фейса - Борисов е написнал всички копчета и чака да види какво ще стане.
Нищо няма да стане. Това държавно управление, с всичките му криви стъпки първоначално, е глътка въздух на нормалност след мутренското му ръководство.
Всички истерици, които си късат ризитите от отвращение от настоящето държавно управление, стават все по-прозрачни пропагандатори на Борисов. Тоест на неговата проведена незаконна група. Без пресилване.
Който е решил да извършва ролята на копче под пръста на Борисов, на следващия ден няма да коства и 5 стотинки. Дори да го канят в малкия екран всеки ден да се изрича за ситуацията ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР