БСП застана зад кмета на Дупница Първан Дангов. В съобщение

...
БСП застана зад кмета на Дупница Първан Дангов. В съобщение
Коментари Харесай

БСП застана зад кмета на Дупница: Срещу него се води политическа война

БСП застана зад кмета на Дупница Първан Дангов. В известие от левицата разясниха, че против него се води политическа война, откакто той спря редица корупционни практики след 3 мандата ръководство на ГЕРБ.

Повдигнаха обвиняване на кмета на Дупница за закани към началник на полицията
Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия прави оценка тези дейности като предизборна провокация. „ Прокуратурата се употребява като бухалка против кмет, борещ се с корупцията, която същата прокуратура не е забелязвала с течение на години ”, допълват от партията. Заставаме зад кмета и няма да допуснем да бъде сменен вотът на хората за едно почтено ръководство и битка против наслагваните с години порочни практики в община Дупница, безапелационни са от Българска социалистическа партия, цитира Днес.бг.

Прокуратурата повдигна обвиняване на Дангов за отправена опасност към полицейски шеф. Кметът не е задържан, само че му беше връчено обвиняване за отправена закана към изпълняващия длъжността шеф на полицията. По време на инспекция, на която са изискани документи от Дангов, той е отправил закана и към шефа на полицията.

Точните думи са били: " Щом искаш война – ще я получиш. Ще те съсипя – теб и твоите близки ".
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР