Това пише в статия по повод проведено от швейцарците разследване

...
Това пише в статия по повод проведено от швейцарците разследване
Коментари Харесай

Швейцария към Путин: Не можете да правите каквото искате

Това написа в публикация във връзка извършено от швейцарците следствие на пране на пари, откакто бяха оповестени "Панамските документи ".

Две години FINMA проверява и към този момент е подготвена с изводите, написа в публикация "Тагес анцайгер ". Според медията, заключенията и решенията на регулатора по отношение на "Газпромбанк "-Швейцария са унищожителни.

Изяснено е, че един от най-приближените на Владимир Путин предприемачи - Сергей Ролдугин благодарение на две свои офшорни компании е направлявал съветската отбранителна промишленост и медии, както и съществени парични потоци.

Решаваща роля в швейцарския клон на "Газпромбанк ", откъдето минават парите, играе зетят на съветския президент. Именно в тази банка са открити съществени нарушавания на закона против прането на пари в Швейцария и то в продължение на 10 години.

Затова FINMA лиши правото на банката да приема пари на частни клиенти и евентуално в скоро време ще назначи специфични инспектори, които да влязат в банката. Според медията, по този начин дребна Швейцария изпраща непосредствено обръщение до Кремъл и Путин - Вие не можете да вършиме у нас всичко, което си наумите ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР