Това парцелиране на времето на 9 месеца не дава шанс

...
Това парцелиране на времето на 9 месеца не дава шанс
Коментари Харесай

Румяна Бъчварова: Това парцелиране на времето на 9 месеца не дава шанс за взимане на големи решения

„ Това парцелиране на времето на 9 месеца не дава късмет за взимане на огромни решения.Меморандумът е мнение на политическа мощ, той е по-скоро „ ние ви споделяме защо да се съгласите с нас. Струва ми се, че и съдружното съглашение ще е същото “.Това сподели някогашният вътрешен министър Румяна Бъчварова.

Според Бъчварова „ стегнатият “ график на договаряния и взимане на решения преди ротацията не дават опция за диалози.

„ Най-важно е да има разговор сред сътрудниците. Всички рационални причини са в тази посока – по-добре е да има държавно управление “, добави тя.

Тя дефинира меморандума на ПП-ДБ като „ добре създаден “, като напомни, че ГЕРБ евентуално ще включат част от текстовете в съдружното съглашение.

„ Посланието, което беше изпратено към всички европейски страни беше, че нещо се случва тук и няма да има държавно управление.До този миг не е имало спор. Не е имало полемика за целите. Струва ми се, че това парцелиране на времето на 9 месеца не дава късмет за взимане на огромни решения “, сподели още тя.

Ротация или нови избори? Това е въпросът, който ще вълнува страната ни през идващите дни. Партия ГЕРБ организира национално заседание във вторник.

На него групировката на Бойко Борисов ще отговори на всички обществени въпроси и условия, сложени през последните дни от водачите на ПП-ДБ.

Изгочник: bTV

За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР