Това означава, че Благомир Мастагарков, Виолета Стайкова, Мартин Николов -

...
Това означава, че Благомир Мастагарков, Виолета Стайкова, Мартин Николов -
Коментари Харесай

Мастагарков спаси Гладиаторите


Това значи, че Благомир Мастагарков, Виолета Стайкова, Мартин Николов - Елвиса и Иван Рълев са първите финалисти. Победата на алените донесе точно Мастагарков, който сподели устойчивост и мощ. Той беше упрекван в евентуален бойкот от Елвиса, само че догатките на предприемача се оказаха неверни.
Реклама
Загубата на Старейшините ги изпрати на номинационен съвет. Там те трябваше да посочат пред водещата Ралица Паскалева кой ще излезе против Виктория Пенелова в елиминационната борба в петък. Най-много гласове получи плувецът Михаил Кръстев, който загуби единоборството против Мастагарков и пое виновността за провалянето на синьото племе. Така във финалистите се трансфораха и Денислава Велкова, Момчил Василев и Краси Дунев.
Реклама
Тази вечер ще стане ясно кой ще бъде последният състезател, който ще се причисли към най-хубавите 9 участници в сезон 5 на рисковото риалити. Дали това ще бъде Виктория Пенелова, една от най-силните дами излизали на Арената, или Михаил Кръстев, един от най-подготвените мъже тази година
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР