Това обръщение братиньо говори много. То е висша форма на

...
Това обръщение братиньо говори много. То е висша форма на
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Много пари се задават от Брюксел и затова оставка на правителството няма да има

Това послание ”братиньо ” приказва доста. То е висша форма на задкулисие. Това е най-дълбоката страна, едно подмолно живковистко свърталище, подкрепило и стартирало Борисов. Това скрито политбюро, както му споделят някои, е прикрито и зад ГЕРБ, и зад Българска социалистическа партия, оттова надничат и Златеви, и по-малко познати играчи, станали капиталисти от партийна номенклатура, написа журналистът Иван Бакалов в обществената мрежа фейсбук.
То умъртви Луканов за възмездие, че унизи остарелия Дон Тато. То напълно работи за Борисов, който е новият Дон. Обгрижват го и самостоятелни " леви " като проф. Близнашки и тим леви " интелектуалци ".
Вътрешните партийни битки в Българска социалистическа партия са заради тези аргументи. Видимо Нинова е нежелана от живковисткото заговорничене там. Тя е срещу Борисов, срещу възможна коалиция. Другите бонзи там желаят скрито или очевидно съдействие с ГЕРБ. Ще създадат всичко, с цел да я разкарат.
Много пари се задават от Брюксел за рецесията, никаква оставка няма да има. Ще гледаме всеки ден проповеди на Баце Чекмеджето до края на мандата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР