Това обаче не спря родителите му да се отдадат на

...
Това обаче не спря родителите му да се отдадат на
Коментари Харесай

Стана ясно защо Гущерова е избързала с раждането на четвъртото им дете

Това обаче не спря родителите му да се отдадат на сладостен живот край морето, още повече, че имаха и специфичен мотив. Христиан Гущеров имаше рожден ден, на който се навършват и 5 години от сватбата му със Светлана. Няма да е изненада, в случай че се окаже, че решението за предварителното раждане с интервенция е било съобразено точно с този мотив – да има опция по-късно да се направи въпросното пътешестване до южната ни съседка.

 

Вярна на захаросания си жанр Светлана Гущерова честити в обществените мрежи празника на своя настойник напоително и любвеобилно. „ Честит рожден ден, обич! Днес е твоят ден! Безкрайно щастлива съм, че посрещаме празника ти един до друг, сърце до сърце. Но съм безпределно признателна – и на ориста и на теб,  че край нас звънтят 4 медени гласчета. Бъди все по този начин моят любящ брачен партньор, моят най-хубав другар, моята половинка и най-много – прелестен татко на нашите деца. В положително или зло – постоянно дружно! И ръка за ръка! Обичам те ”, написа Светлана със забележително добър правопис.

 

Четвъртото им дете се роди на 25 юни. Празникът на таткото, който съответствува с годишнината от сватбата, беше полят със скъпо шампанско.

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР