Това лято книжните плъхове“ ще трябва да си наваксат. Режисьорският

...
Това лято книжните плъхове“ ще трябва да си наваксат. Режисьорският
Коментари Харесай

„Зубрачките“ на Оливия Уайлд ни канят на най-щурия абитуриентски бал (ВИДЕО)

Това лято „ книжните плъхове “ ще би трябвало да си наваксат. Режисьорският дебют на Оливия Уайлд ( " Д-р Хаус ", " TRON: Заветът " ) ще ни заведе на най-щурия абитуриентски бал на 7 юни. 

Ден преди завършването на гимназията двете най-праволинейни „ зубрачки “ на випуска осъзнават, че е трябвало повече да се забавляват. Най-добрите приятелки Ейми и Моли са посветили четирите години в учебно заведение на крепко учене и никакви купони с едничката цел да влязат в мечтаните елитни университети.

Планът им съумява. Но какво е учудването им, когато схващат, че съучениците им, отдали се на свалки и празненства, също ще посещават най-престижните университети от есента. Или непосредствено ще заминат за Силициевата котловина.

За да си потвърдят, че са не по-малко занимателни от другите, в този момент Ейми и Моли ще се опитат да вместят четири години крепко купонясване в една-единствена нощ.

„ Зубрачките “ (Booksmart) е режисьорският дебют на Оливия Уайд и към този момент ѝ завоюва премия на филмовия фестивал Palm Springs International Film Festival 2019.

Актрисата е добре позната на публиката от хитовия сериал „ Д-р Хаус “, „ TRON: Заветът “ и доста други. Филмът към този момент събра възторжени мнения от Variety, The Hollywood Reporter, Mashable, Indiewire.

Сценарният екип на „ Зубрачките “ е напълно женски – Сузана Фогел („ Бивш под прикритие “), Емили Халпърн („ Спартнанец “, сериалът „ Съпруга трофей “), Сара Хаскинс („ Секс, опиати и Лас Вегас “), Кейтис Силбърман („ Гореща гонка “, „ Наръчник за необвързани “).

„ Зубрачките “ отвръщат на удара в кината от 7 юни.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР