Колумбийската певица Шакира получи първото отличие Латиноамериканска жена на годината

...
Колумбийската певица Шакира получи първото отличие Латиноамериканска жена на годината
Коментари Харесай

Шакира: Най-важните уроци научих от жени и за тях написах това, което написах, и изпях това, което изпях

Колумбийската певица Шакира получи първото отличие " Латиноамериканска жена на годината " на списание " Билборд ", като премията й беше връчена на гала в Маями, заяви на уеб страницата си изданието.

Галавечерта, наречена " Латиноамерикански дами в музиката ", отдаде респект на латиноамерикански изпълнителки, ръководители и създатели, които интензивно работят за позитивна смяна, приобщаване и тъждество сред половете в музикалната промишленост.

Малума връчи премията на сънародничката си Шакира, която се появи за първи път обществено, откакто преди месец се реалокира да живее в Маями.

        View this post on Instagram                      

A post shared by Shakira (@shakira)

Певицата произнесе прочувствена тирада, приемайки премията, като благодари на майка си, на приятелите и на дамите като цяло. Шакира се появи на сцената в тясна, къса черна рокля и беше толкоз откровена в думите си, колкото и в последните си песни, отбелязва " Билборд ". Тя беше мощно приветствана от публиката. 

" Вярно е, че когато се усещах най-изгубена, музиката ме избави ", сподели тя пред над 2000 присъстващи на галавечерята, излъчена по канала " Телемундо " и стримийнг платформата " Пийкок ". Певицата направи явна алюзия с неотдавнашната си обществена разлъка с футболната звезда Жерар Пике, татко на двете ѝ деца.

" Но най-важните уроци научих от други дами и за тях написах това, което написах, и изпях това, което изпях. Защото единствено една жена може да обича, до момента в който е раздрана на парчета; може да приказва с най-брутална честност; може да пее с гняв; да танцува в възторг и да бъде докарана до сълзи от страсти. Само една жена може да направи това ", сподели още колумбийката по време на церемонията в Маями.

Шакира счупи 14 международни върха на " Гинес " с песента си " BZRP Music Sessions Vol. 53 ",  измежду които за най-слушаната латинопесен в платформата Spotify в границите на 24 часа - съвсем 14,4 милиона стриймвания, както и за една седмица - над 80,6 милиона стриймвания.

Сингълът е и най-гледаният латино шлагер в YouTube за денонощие - 63 милиона пъти, а също и латиноизпълнението, събрало 100 милиона гледания за най-кратък интервал от време - за два дни и съвсем 22 часа.

В класацията, отдадена на латиномузиката на изданието " Билборд " Шакира към този момент държи съвсем 10 върха, като колумбийката е първата изпълнителка, дебютирала в чарта за сингли на изданието с ария на испански език. 

Източник: Теодора Славянова/БТА
Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР