Дърводелец, който твърди, че е бил изложен на токсичен и

...
Дърводелец, който твърди, че е бил изложен на токсичен и
Коментари Харесай

Дърводелец твърди, че е бил изложен на вреден химикал по време на работа в завода на Intel, съдът изслушва

Дърводелец, който твърди, че е бил изложен на отровен и нездравословен химикал, до момента в който е работил на работа в завода на Intel в Ирландия, започва Действие на Върховния съд.

Марк Калън, неговият юрист Barney Quirke SC сподели пред съда, е останал с доста доста, дълготрайно и инвалидизиращо хронично астматично положение.

Отваряйки случая, господин Quirke, инструктиран от Tiernan Solicitors, сподели пред съда, че съгласно тях е имало хипотетична група от 17 души, които са работили в изскачащия екип на работа в завода на Intel в Leixlip, Co Kildare преди към 10 години, които са посочили признаци в това число астма, главоболие и повръщане, които съгласно него са класическите признаци на излагане на химикала Penatron. Penatron в елементарна кофа беше „ първичен и Дикенсиански “.

Адвокатът сподели, че това е променено на друга система, употребяваща кани и количка, откакто се появи хипотетичният клъстер и трета помпена система, сходна на употребяваната в Съединени американски щати импортиран през декември 2014 г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР