Това коментира в ефира на Нова тв финансистът Любомир Дацов.Т.е.

...
Това коментира в ефира на Нова тв финансистът Любомир Дацов.Т.е.
Коментари Харесай

Кардиолог: Съветвам политиците да управляват България като свой собствен дом - с любов и отговорност

Това разяснява в ефира на Нова тв финансистът Любомир Дацов.

Т.е. връщането на устоите на демокрацията и построяването на естествена и работеща страна и политическа система - мисля, че има единодушие по тези въпроси. Оттук-нататък ще забележим обществените и окономическите въпроси по какъв начин ще се вземат решение, добави той.

Надявам се да не вършат доста нелепости и груби неточности. В Европа има обичаи по сформиране на подобен вид съдружни държавни управления с предварителни контракти, само че е нужно време, добави той.

Не мога да предвиждам дали ще имаме или не правителноство, само че би трябвало да имаме, тъй като свърши времето на обвиняванията. Залогът е великански. Според мен би трябвало да има голям брой цели пред новото държавно управление, като опазването на здравето е един от тях, тъй като проблемите с К19 ще продължат още дълго време, разяснява проф. Иво Петров. 

Бих дал съвет, въпреки да не съм политик. Съветвам политиците да ръководят България като собствен личен дом - с обич, отговорност и прагматизъм, разяснява той.

Не съм съгласна, че нямаме политически водачи. Имаме, те никнат като гъби. Така че те не ни липсват, въпросът е като им гласуваме доверие, те какво могат действително да създадат, коментира Лидия Даскалова.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР