Това, което виждаме на първата снимка, е Нелина - чаровната

...
Това, което виждаме на първата снимка, е Нелина - чаровната
Коментари Харесай

Коя е тази жена и какво направи с Нелина?!

Това, което виждаме на първата фотография, е Нелина - чаровната и постоянно усмихната певица от зората на чалгата, която всички чудесно познаваме. От години тя заряза дивия поп фолк и се отдаде на националното пеене, което е нейната буря.

Нелина към този момент е на 52 години и признаваме, че като фигура продължава да наподобява убийствено. Но лицето... Лицето сигурно не е нейното, или най-малко това, което е направила с него на фрагментите.

Вижда се от аероплан, че Нелина е употребила толкоз доста филтър и фотошоп, че фотосите й са като изрисувани от горната страна. Дали това е повода да не разпознаем физиономията й обаче, е обособен въпрос.

Да, тук певицата е без типичното си блестящо и алено червило, а и е надянала слънчеви очила, от което проличава, че е напълно без грим. Самият овал на лицето й обаче е друг и няма общо с нейният. Ако е била на процедури, значи тези са си " оставили ръцете ", защото ясно проличава увисналият силует на физиономията й, изключително от лявата й страна.

Феновете останаха в ступор като доста от тях още са безапелационни, че това не може да е любимката им. Е, тя е. Самата тя си постна фрагмента в профила, тъй че подозрения няма. Съветваме я обаче различен път да не употребява толкоз фотошоп, а да остане естествена - надалеч по-добре е.

 

Тагове: Нелина певица снимки фотошоп филтър чалга
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР