Това, което вчера се случи в СОС, е умален вариант

...
Това, което вчера се случи в СОС, е умален вариант
Коментари Харесай

Бонка Василева, ПП-ДБ-СС: В СОС има ново мнозинство – умален модел на „завладяната държава“

Това, което през вчерашния ден се случи в СОС, е смален вид на „ превзетата страна “, съобщи общинският консултант от ПП-ДБ-СС Бонка Василева в ефира на " Добро утро, Европа ". Според нея, ръководителят на локалния парламент е определен, с цел да бъде единствено водещ на съвещанията, само че действително властта по-късно е разпределена сред ГЕРБ, Българска социалистическа партия и дребните обединения в съпротива. Василева  е безапелационна, че работата на общинския съвет ще бъде извънредно сложна.  

„ Ние действително останахме в съпротива – огромната група от 23-ма индивида. И взехме една комисия. Това се случи, тъй като към този момент имаме ново болшинство. Което е явно – новото болшинство действително е икономическо-финансово болшинство “, безапелационна е Василева.

„ Това беше показно – не толкоз какво се случва в Общинския съвет, колкото действително към кмета на София господин Васил Терзиев. Защото всички тези промени, които ние сме поставили на масата – в нашата предизборна акция казахме „ ще създадем промяна на общинските предприятия, ще създадем одити “ – всичко това би трябвало да мине през Столичен общински съвет като решения. А това болшинство, което в този момент го видяхме, то няма да го разреши “, счита тя.

„ Видно е, че хората, които седят зад това болшинство и тази „ сглобка “, които си разпределиха по възмутителен и невиждан метод комисиите, действително демонстрираха, че доста мъчно ще се случат измененията “, предвижда общинският консултант.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР