Планирани за пускане на 2 май, изцяло новите слушалки Beats

...
Планирани за пускане на 2 май, изцяло новите слушалки Beats
Коментари Харесай

Тези горещи нови слушалки Beats Solo 4 са налични за предварителна поръчка

Планирани за стартиране на 2 май, напълно новите слушалки Beats Solo 4 обещават стилна нова алтернатива за всеки вид аудиофил. За почитателите на Apple очаквайте опцията да употребяват функционалността Find My, с цел да открият изчезнали телефони, да вземем за пример. Но Solo 4s ще работи добре и с устройства с Android, както и с компютри и други джаджи, които поддържат Bluetooth или които имат 3,5 мм жак за слушалки.

Избирайте сред четири цвята - плоско синьо, облачно розово, сребристо или синьо. Харесва ни, че тези нови слушалки могат да се употребяват безжично или кабелно (чрез включения 3,5 мм аудио кабел). Те също по този начин обезпечават до 50 часа аудио възпроизвеждане сред зарежданията. А когато батерията се изтощи, 10-минутно бързо зареждане ще ви обезпечи до пет спомагателни часа време за възпроизвеждане.

Тъй като това са слушалки Beats, те оферират и първокласни функционалности – като пространствено аудио с динамично следене на главата, плюшени възглавнички за уши и повсеместен ергономичен дизайн на ушите....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР