Отминаха дните, когато децата тичаха в задънената улица на квартала,

...
Отминаха дните, когато децата тичаха в задънената улица на квартала,
Коментари Харесай

Съвременните родители превръщат времето пред екрана в учене с приложението Lingokids

Отминаха дните, когато децата тичаха в задънената улица на квартала, с цел да ритат топка и да играят на игрище на поляната. 2024 година е — живеем измежду поколението iPad.

Повечето американски деца прекарват сред пет и седем часа дневно, взирани в екрана, съгласно Националната библиотека по медицина. В отговор родителите трескаво търсят способи да задържат децата си ангажирани и да учат – само че благодарение на определената от тях платформа – съвременна технология.

Кристобал Виедма беше един от първите пионери в света на приложенията за образование на деца, решавайки да построи своя лична платформа, откакто откри, че на пазара на приложения обезверено липсват профилирани принадлежности за образование в ранна детска възраст. Viedma започва LingoKids през 2015 година, въз основа на метода „ playlearning “ – идея, съгласно която образованието би трябвало да е прелестно за децата и да им оказва помощ да научат меки умения, като креативност, съчувствие и нововъведения в допълнение към по-академичната образователна стратегия....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР