Съставът за сезон 2024 на Celebs Go Dating изтече -

...
Съставът за сезон 2024 на Celebs Go Dating изтече -
Коментари Харесай

Съставът на Celebs Go Dating 2024 на E4 изтече със звезда от Coronation Street, Love Islander и поп певица

Съставът за сезон 2024 на Celebs Go Dating изтече - с поп икона, сапун звезда и обилие от риалити звезди, които се надяват да намерят любовта си в шоуто E4.

Сезонът за 2024 година на хитовото риалити шоу ще бъде тринадесетият за сериала – само че участващите ще се надяват по-скоро на шанс, в сравнение с злощастие в преследването на любовта. Експертите по връзките доктор Тара Сувинятичайпорн, Пол Карик Брънсън и Анна Уилямсън се чака да се завърнат - както и невероятният рецепционист Том Рийд Уилсън.

И наподобява редица звезди, които към този момент не са съумели да намерят любовта си в сантиментални излъчвания в предишното са се записали за присъединяване - защото се чака да вземат участие скорошни артисти от Женени от пръв взор и Островът на любовта. Силата на звездите ще бъде добавена посредством включването на оглавяваща класациите поп певица и pin-up от Coronation Street.

Lime Productions оповестиха, че шоуто ще се завърне за сезон 2024 година - само че към момента няма точна дата на лъчение да бъде разгласен. Те обяв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР