Спомените се създават в Дербито в Кентъки, повечето от които

...
Спомените се създават в Дербито в Кентъки, повечето от които
Коментари Харесай

Смъртните случаи на Дербито в Кентъки донасят промени преди 150-ото издание на Чърчил Даунс

Спомените се основават в Дербито в Кентъки, множеството от които са положителни. Независимо дали осребрявате печеливш билет, отпивате ментови джулепи или се чудите на конете, тълпите събират Чърчил Даунс, с цел да преживеят спортно събитие от най-близкия лист.

Мнозина си потеглиха предходната година в сълзи, яд и под въпрос сигурността на спорта след 12 коня починаха на историческата писта в дните към надпреварата, в това число два в деня на Дербито, когато надпреварата се радва на най-голяма посещаемост и най-високи телевизионни рейтинги за годината.

„ Никога не можеш да бъдеш в сигурност, когато става въпрос за нашия спорт, ” сподели двукратният притежател на Дарби жокей Майк Смит.

Смъртни случаи имаше и на други огромни спортни места предходната година, което се трансформира в трагична тематика за спорта.

Броят на смъртните случаи в Съединените щати се е нараснал леко през 2023 година по отношение на миналата година, съгласно данни, проследени от Equine Injury Database и докладвани от HISA...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР