РИМ (AP) — Той беше уволнен от министъра на отбраната,

...
РИМ (AP) — Той беше уволнен от министъра на отбраната,
Коментари Харесай

Италианската партия Лига, с ниски резултати в анкетите, избира провокативен кандидат за изборите за Европейски парламент

РИМ (AP) — Той беше уволнен от министъра на защитата, откакто написа книга, считана за обидна за дамите, гейовете и чернокожите. Той е разследван от прокурорите в Рим за хипотетично подбудителство на расова ненавист. Той провокира огнена стихия поради предложенията децата с увреждания да се образоват настрана в учебно заведение.

И във вторник военачалник Роберто Ваначи, един от най-опитните армейски генерали на Италия, се причисли към вицепремиера на Италия и водач на дясното крило на партия Лига, Матео Салвини, като основен претендент на Лигата за идните избори за Европейски парламент.

Азартът на Салвини да изложи провокативния Ваначи на напред във времето за гласуването на 6-9 юни е нещо като пропуск на " Авет Мария " за Лига, която през последните години получи кръвоизлив в поддръжка на по-твърдата дясна партия Братя от Италия на премиера Джорджия Мелони.

Като се възползва от медийната стихия към Ваначи, Салвини се пробва да вдъхне нов живот на своята партия, младши сътрудник в правит...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР