ГЕРБ и ДПС преживяха пореден катарзис: приеха, прокараха скорострелно и

...
ГЕРБ и ДПС преживяха пореден катарзис: приеха, прокараха скорострелно и
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: хазартът вече не ни е скъп, природата също

ГЕРБ и Движение за права и свободи претърпяха следващ катарзис: одобриха, прокараха скорострелно и получиха поддръжка рекламите на хазарт да бъдат неразрешени. Така и не обясниха какво е преобърнало за една нощ безмълвното им единодушие по тематиките на хазартния бизнес от последните най-малко 10-ина години - дали взеха решение да служат на ползу роду, дали тъй като една телевизия ще се обезцени и някой ще си я купи...

След като демонстрираха, че
хазартът не им е безценен, сториха същото и с природата. С обосновката, че най-малко 15 огромни плана чакат в планините (разбирай - за сеч и ски писти), пазим таралежи и " 50 генерации лалугери " и " Струма " все не става, а зеленият октопод има зелени чорапи, ГЕРБ и Движение за права и свободи пробваха да отхвърлят президентското несъгласие на безконтролното застрояване с грандомански планове. Но изненада - президентското несъгласие бе почетено с гласовете на всички останали.

А в предпразничното безвремие, безшумно и бавно, кабинетът на Главчев (ГЕРБ) прокара решение за частна детска болница. Държавната не ни е скъпа.

По света - Русия удари просветителна институция в Одеса.

И се чака помирение в Газа. Което няма да спре Нетаняху.

Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР