Депутат от Калифорния, който се опита да принуди гласуване във

...
Депутат от Калифорния, който се опита да принуди гласуване във
Коментари Харесай

Микрофонът на депутата от Калифорния беше отрязан, докато четеше законопроект за премахване на законите на щатските убежища, казва, че демократите „не ги интересува“

Депутат от Калифорния, който се опита да принуди гласоподаване във вторник по законопроект, който би са прекратили отбраната на убежището за незаконни имигранти, наказани за полови закононарушения против малолетни, микрофонът му е бил отсечен, преди законодателството да бъде отхвърлено.

Асамблеят Бил Есайли направи предложение за наложително гласоподаване на AB 2641 в опит да принуди щатските демократи да станат протоколни. Законопроектът би отменил наредбите на щатски закон, който не разрешава на локалните управляващи да вземат участие в правоприлагането на федералната имиграция, в това число възбрана на чиновниците да питат някого за техния имиграционен статут и да осведомят имиграционните управляващи за това по кое време обвиненият би трябвало да бъде освободен от локалния полицейски арест.

Във вторник Есайли се опита да внесе законопроекта в Сакраменто, преди микрофонът му да бъде пресечен в камарата, доминирана от демократите.

Провременният представител на съб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР