Това, което се случва, е пълзящ преврат, опит за диктатура

...
Това, което се случва, е пълзящ преврат, опит за диктатура
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Това, което се случва, е пълзящ преврат, опит за диктатура на умнокрасивитета

„ Това, което се случва, е пълзящ прелом, опит за тирания на умнокрасивитета “, сподели от парламентарната естрада водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

Той се обърна към ГЕРБ с предизвестие: „ Ако срамният брак, който се стартира по медиите сред ГЕРБ и ППДБ стане действителност, хората ще нахлуят в Народното събрание както на 10 януари 1997 ”.

В декларация водачът на придвижването напомни така наречен „ огромна екскурзия “ през 1989 година /процесът на всеобщо изселване на български жители от турското малцинство в страната/ и направи паралел с днешната обстановка.

„ 34 година след тези събития сме очевидци на цялостен разпад на страната и държавността. Умнокрасивитетът се пробва да се показа като сурогат на държавните органи и институции. От медиите знаем по какъв начин някои самонадеяни, самозабравили се извършители на конституцията и на законите, на цивилен и човешки права, няма държавни институции, се вършат на Рамбовци и нелегално арестуват опозиционни партийни функционери, нахлуват в домове.

Днес се пробват да узурпират цялата власт и да разрушат службите за сигурност. Вече чуваме поръчки по какъв начин ще натикат в ъгъла и ще унищожават опозиционни партии и водачи. Това е пълзящ фашизъм за налагане на тирания на красивоумнитета. Какво още чакаме да се случи – това, което бе през 1996-1997 г? “, посочи той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР