Това , което ми харесва в рубриката е, че се

...
Това , което ми харесва в рубриката е, че се
Коментари Харесай

Габриела Ганева: Моят съвет към хората е да правят всякакви неща, които да ги изкарват от зоната им на комфорт

Това, което ми харесва в рубриката е, че се разпространява дестинацията България. Трябва да знаем, че у нас също има доста красиви и хубави местенца, където можем да си починем. Интересно ми е, когато има история. Обичам доста, когато обещано място пресъздава история, тъй като в учебниците всичко е доста изсъхнало показано и не може да разсъни интерес. Това сподели водещия на туристическата графа " Туризмът на фокус " на Радио " Фокус " Габриела Ганева в предаването " Един неделен ден по шосето "  на Радио   " Фокус " .

" Бях говорила за историческия парк в село Неофит Рилски. Там е ужасно, описват ни за разнообразни столетия. Можем да го усетим, а не просто да го прочетем в учебника. Друго мое обичано място е Дворецът в Балчик, който е доста известна дестинация. Това също е историческо място, което е обвързвано с румънската кралица. Долината на тракийските владетели също е място, което би трябвало да се види ", казва Ганева за обичаните си исторически дестинации.

Водещата признава, че терзанието й пречи да пътува повече и насочва скъп съвет към слушателите:  " Пътуването е обвързвано с това да си доста необятно скроен и да можеш доста елементарно да се запознаваш с хората, както и да си намирате общи теми. Моят съвет към хората обаче е да вършат всевъзможни неща, които да ги изкарват от зоната им на комфорт. За мен това е най-важното, аз го имам и татуирано апропо. Всеки ден би трябвало да вършат неща, които да ги изкарват от зоната им на комфорт. Без значение дали ще приказват с непознати или пък да се захванат с някаква работа, която да е обвързвана с общуването с доста хора ". 

Като всяка дама и Габриела Ганева признава, че е обезпокоена, когато й следва пътешестване.

" Цялото това очакване какво ще се случи - дали ще е добре, дали няма да е добре, всичко ли ще мине наред. Аз постоянно съм казвала, че за мен най-хубавата част от пътуването е две седмици преди заминаването. Има тръпка и ти чакаш пътуването. Прибирането пък е обвързвано с едно страдание, че всичко към този момент е завършило. Аз съм доста неорганизирана, когато става въпрос за пътешестване. Супер безредна. Не си начертавам някакъв прелиминарен маршрут, който да измина, както и местата, които мога да видя. Така че, съгласно мен не мога да видя съвсем нищо и да схвана съвсем нищо ", признава Габриела Ганева. 

Чуйте повече в прикачения звуков файл.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР