Нидал Алгафари сподели какви са били първите впечатления на неговата

...
Нидал Алгафари сподели какви са били първите впечатления на неговата
Коментари Харесай

Нидал Алгафари с ударни думи за жена си: Преди да се запознаем ме е нарекла гадняр

Нидал Алгафари показа какви са били първите усещания на неговата брачна половинка Мадлен към него и по какъв начин са се срещнали. 

" Имахме конкурс в студентска стратегия, когато събирахме редактори и кореспонденти. Като Мадлен се появи на мен първо ми хареса, като визия - показа някогашният изпълнителен шеф на Българска национална телевизия. - След това, като я послушах ми хареса и по какъв начин приказва. Осъзнах, че има ум, само че си споделях: " Къде съм аз, режисьорът, с някакви млади дихатели да се занимавам ", само че по този начин стартира всичко ", показа Нидал, като Мадлен съобщи, че също си го е харесала, само че е мълчала. Пред bTV Нидал разкри кое е първото неприятно усещане, което половинката му е направила.

" Много неприятно усещане ми направи точно, като ме е нарекла " гадняр ". Тя дружно с нейни приятелки и с други хора от студентската стратегия в едно заведение, са ме обсъждали. Съответно не са споделили една добра дума за мен, без да се усещат, че наоколо до тяхната маса има мои другари, които ми споделиха всичко. От тях разбрах, че ме е нарекла " гадняр ", само че все пак си я харесвах, тъй като за разлика от всички останали беше доста красива, блага, нежна и с доста ум ", описа писателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР