Все още усещам съпругата ми и все още ме вдъхновява.

...
Все още усещам съпругата ми и все още ме вдъхновява.
Коментари Харесай

Кръстю Лафазанов с емоционална изповед за покойната си съпруга

" Все още чувствам брачната половинка ми и към момента ме въодушевява. Това става и посредством децата ми. Тя ме е дарила с тези красиви деца. Това са две от най-красивите представления, които имам. Вдъхновението остава, даже посредством книгите. Тя е написала доста неща, които аз не знам по какъв начин мога да обявявам. Остава чувството за красивото, за любовта, за това, че е имало смисъл ".

Това съобщи със сълзи на очи артистът Кръстю Лафазанов пред Деси Банова по NOVA.

Двамата с Елена Начева се срещат във ВИТИЗ и още в трети курс се вричат във безконечна честност. 62-годишната актриса издъхна на 24 септември 2022 година след тежко онкологично заболяване, с което се е борила цели пет години.

" Въпреки че има горест от неналичието на тези хора, ти усещаш, че те не липсват. Те са някъде към тебе и ти оказват помощ, и те побутват, и откриваш други хора, които ти дават чувството, че има смисъл да продължаваш в работата си, в възприятията си, даже във възпитаването на децата си ", добавя Лафазанов.

Комикът се радва на децата и внуците си и признава, че се пробва да им оказва помощ, само че без да им се бърка. Синът му Георги-Крис му оказва помощ като продуцент в театъра, а щерка му Елица се занимава със обществена активност, само че постоянно го навестява с внуците.

" Има някаква доста по-голяма и висша мощ, която сякаш се грижи за нас. Човек губи хора към себе си, потъва по някакъв метод в тъгата по тези хора, само че живее със спомените и това нормално са хубавите мемоари. Като че ли неприятните неща съзнанието ги вкарва някъде надълбоко, по-далече ", признава артистът и добавя, че би трябвало да се надсмиваме над проблемите, с цел да може да ги победим.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР