Това каза бащата на 10-годишната Ангелина, която вчера сутринта беше

...
Това каза бащата на 10-годишната Ангелина, която вчера сутринта беше
Коментари Харесай

Трагедия И Сълзи За Убитото Момиченце! Почернените Родители В Гнева Си: До Живот Или Ще Го Убием!

Това сподели бащата на 10-годишната Ангелина, която през вчерашния ден сутринта беше блъсната и убита от 56-годишен водач на джип на улица в Първенец. Момиченцето отивало на учебно заведение и било придружавано от майка си.

Улицата, на която стана тежкия случай, през днешния ден бе блокирана от протестиращи, които оповестиха, че въпросният водач за трети път удря човек на пътя.

" Така се приказва. Че първо в Перущица блъска човек. После отново в Първенец, в центъра, караше с гневна скорост. Като наби спирачки, имаше 10 метра спирачен път. И се наби в нашето момиче тогава. Тогава имаше огромен шанс, че не можа да вземе жертва. Но третия път какво направи? Взе жертва ", гневеше се различен участник в митинга в Първенец.

От полицията обаче настояват, че 56-годишният водач има единствено 2 фиша и никакви други нарушавания до момента.

Майката на починалото дете - Иванка - е със строшен нос. По нейно предпочитание е била освободена от болничното заведение.

" В 7.50 ч. излязохме с детето да го повеждам на учебно заведение. Вървяхме отдясно на пътя, тъй като няма тротоар. Отзад ни блъсна джип. Аз изхвърчах вляво на пътя. Когато станах и погледнах за детето си, видях че е цялото в кръв. Джипът беше начело, а детето ми откъм гърба. Шофьорът не ми сподели нито една дума, нито ни оказа помощ. Искам правдивост, желая пожизнен затвор ", споделя майката.

Протестиращите се заканиха, че ще продължат с митингите и ще затварят пътя, който разделя селото на две. Те споделят, че водачите карат с висока скорост през селото, макар че на мястото, където през вчерашния ден почина Ангелинка има знак за ограничаване на скоростта до 30 км/ч.

Кметът на село Първенец Георги Стаменов изясни, че през 2011 година са били сложени гумени " легнали служители на реда ", само че при разчистване на пътя от снегорини, те са били разрушени. Още през вчерашния ден кметът е написал докладна до кмета на общината да бъдат построени тротоари и да бъдат сложени нови " легнали служители на реда ".
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР