Това как ще махнем един главен прокурор няма да напълни

...
Това как ще махнем един главен прокурор няма да напълни
Коментари Харесай

Каракачанов: Това как ще махнем един главен прокурор няма да напълни хладилника на българина

Това по какъв начин ще махнем един основен прокурор няма да изпълни хладилника на българина. Това разяснява в предаването " Нюзрум “ по Радио " Фокус “ почетният ръководител на Вътрешна македонска революционна организация и някогашен министър на защитата Красимир Каракачанов 

Той дефинира държавното управление като " държавно управление на компромиса “, само че добави: " Може и да е избавителен пояс за някои от политиците, които го направиха. Както и да го назовем, то е реалност и въпросът е какво ще свърши това държавно управление в идващите месеци “. 

Каракачанов изрази подозрение постоянният кабинет да изкара даже тези 18 месеца, за които е оповестило, че съществува.  

" Но в идващите 5-6-8 месеца въпросът е каква работа ще свърши, и то най-много по главните цели пред български народ, а точно: какво вършим с приходите на хората; сигурността на българските граждани; здравеопазването; най-много инфлацията; спекулата, която безусловно две години бърка съществено в джобовете на елементарния български консуматор. Така че това е значимо – какво ще направи държавното управление – по какъв начин се реши енергийният въпрос, т.е. кризата; ще успее ли да се оправи с проблемите, които са надвиснали над българската енергетика, с така наречен " Зелена договорка “, която в случай че бъде изпълнена през 2025 години, ние ще останем без работещи ТЕЦ-ове и без електрическа енергия от топлоцентралите, защото съгласно Зелената договорка ще би трябвало да ги затворим; по какъв начин ще решаваме казуса с АЕЦ " Козлодуй “ и с последните два реактора, нуклеарни реактори, които работят и обезпечават, и създават най-евтиния ток в Европа, и това ли ще закрием “, добави той.  

" Т.е. имаме съществени въпроси за решение, само че като виждам задачките на държавното управление от първия ден са, по какъв начин да кажа: са много в страни от директните, непосредствени ползи и проблеми на българина. Занимават ни с това по какъв начин ще махнем един основен прокурор и по какъв начин ще сложим различен, някаква правосъдна промяна, която е много противоречива. Каква правосъдна промяна, като стандарта на живот и метода на живот на българите става все по-лошо, и това не зависи от това кой ще бъде основен прокурор, или дали утопиите на Христо Иванов и ПП-тата ще осъществят в този мащаб, в който те ги виждат? Това, което тормози освен мен, само че и доста български жители, са нещата, които чух от изтеклия запис на тяхното съвещание, а както виждаме те стартират да ги реализират: чистки, махане на хора, и мимикрия, лъжене на обществото – това са проблемите. Те в този момент ще се опитат да ги скрият под сходни хубави мантри, като евроатлантически полезности, войната в Украйна,  съдебна промяна, махане на този и слагане на нов основен прокурор. Само че това, дето се вика, няма да изпълни хладилника на българина, няма да му реши проблемите. И не можеш българина толкоз наивно и неуместно да го лъжеш дълго време –  няколко месеца, може би до края на лятото ще успееш, тъй като хората безусловно единствено две седмици стартира ваканционния интервал, от 1 юли нататък до към 5-6 септември хората са настроени за отпуски, вървят по почивки, вървят си по селата, вървят и по вилите – почти можеше, на като пристигна есента и зимата най-много нещата ще станат извънредно съществени, в случай че не се работи съществено, несъмнено. Дай Боже, да не съм прав “, приключи Каракачанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР