Това е уникална глупост - националните личности не значат нищо,

...
Това е уникална глупост - националните личности не значат нищо,
Коментари Харесай

Актьорът Павел Попандов: Ако се махне директорът на Народния театър, всичко ще си дойде на мястото

Това е неповторима нелепост - националните персони не значат нищо, Народният спектакъл значи нещо. Е, кой прави Народния спектакъл - личностите. Това сподели пред Би Ти Ви артистът Павел Попандов.

" И тези като Славка Славова, Андрей Чапразов и други Всички те си отидоха, махнаха ги от там, потеглиха си огорчени. Махна ги шеф, подобен на Васил Васил, отново Васил, само че Стефанов, добави още той. Чухме, че Василев бил и режисьор и може да бъде и на двете позиции. Той е приключил школата на Ахмед Доган. Там се учат мурафети, а не разпоредбите на режисурата ", сподели Попандов.

Той изясни и какви са тези " мурафети ". " Първата работа е да изгониш непокорните, втората е да уплашиш неподатливите и да ги купиш. Третият метод е да привикаш на помощ постоянно платените прислужници и тогава започваш към този момент да си вярваш, че това място ти принадлежи и можеш да го командваш ".

А, в случай че не се подчиниш, следва да те вдигнат на трупчета. Именно от това се страхували актьорите. Можеш ли ти да смениш хора в Народния спектакъл, хора с биографии, които тежат на местата си, попита още Попандов. " Аз съм един от тези 5000 души, които се подписаха за отбраната на Морфов. Той остава режисьор, само че е отвън борда на Народния спектакъл ", сподели още той. По думите на артиста, " в случай че се махне този Василев, този дразнител, тази подправена първа цигулка, всичко ще си пристигна на мястото ". 

" Директорът за мен не съществува ", добави още Попандов и призова феновете към протест.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР