Това е Титоград – опонентът на ЦСКА Черногорският Титоград ще

...
Това е Титоград – опонентът на ЦСКА Черногорският Титоград ще
Коментари Харесай

Мили спомени сменят името на съперника на ЦСКА в ЛЕ

Това е Титоград – съперникът на ЦСКА

Черногорският Титоград ще бъде първият противник на софийския ЦСКА в първи квалификационен кръг от шампионата Лига Европа. Това отреди тегленият във вторник чоп в централата на УЕФА в Нион.

През предходния сезон Титоград финишира на четвърто място в класирането на черногорксата Първа лига с 57 точки. Отборът от столицата Подгорица се класира за квалификациите на конкуренцията, защото вторият Будучност победи с Купата на Черна гора и освободи още едно място по-надолу в класирането.

"Романтичен " противник за ЦСКА в Лига Европа

„ Романтиците”, както е прочут тима от столицата, е основан през 1951-а година, а тимът е ставал веднъж първенец на страната. Това става през сезон 2015/16, а в квалификациите за ШЛ тимът, тогава под името Младост Подгорица, е отхвърлен от родния първенец Лудогорец с 5:0 общ резултат. От предходната година тимът връща остарялото си име – Титоград, защото „ югносталгията” е възцаряла на стадион „ Младост”.

„ Червените” от Черна гора имат и две купи на страната. Настоящият състав е воден от 64-годишния Драголюб Джуретич. Голямата звезда на тима е полузащитникът Войин Павлович, който се котира най-солидно измежду селекцията от тима. През предишния сезон той попада 94% от мачовете в титулярния състав на състава, като в 35-те си мача вкарва 9 гола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР