Това е шрифтът Futuracha Pro – уникален набор от причудливи,

...
Това е шрифтът Futuracha Pro – уникален набор от причудливи,
Коментари Харесай

Този шрифт се развива, докато пишете – и изглежда адски красиво

Това е шрифтът Futuracha Pro – неповторим набор от причудливи, преплетени букви, които трансформират формата си и си взаимодействат, като образуват разнообразни думи, съвсем подготвен за клавиатурите на всички места по света. 

Høly, екип от дизайнери, основан в Гърция стартира да създава пробния шрифт  Futuracha преди пет години. Тогава чудатите букви са направени в недопечен тип и е трябвало да се подреждат ръчно. Вследствие на взривната известност, която набира новият шрифт, Høly стартират да създават  Futuracha Pro – отворена версия на файла, който може да се набира обикновено от всяка една клавиатура, с интелигентни букви, които трансформират формата си съгласно последователността на буквите в дадена дума. 

Futuracha Pro / Indiegogo

Futuracha Pro може да направи всяка дума като шедьовър в жанр Ар Деко и се чака да бъде подготвен през май 2017 година Кампанията в Indiegogo за разработване на шрифта реализира пагубен триумф, събирайки 15 пъти повече от първичната цел от 4 хиляди $. Подкрепилите акцията със средства ще получат персонален или търговски лиценз за потребление на шрифта, както и замайващ мърчандайз. 

Вижте още във видеото по-долу.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР