Това е най-силният и признат български лек за здраве, наистина

...
Това е най-силният и признат български лек за здраве, наистина
Коментари Харесай

Този домашен лек е най-мощното българско лекарство, което действа при 90 процента от хората

Това е най-силният и приет български лек за здраве, в действителност е ударен! Най-мощният български лек за здраве. Да, не мигайте на парцали, тъй като има подобен и тъкмо в този момент ще ви го представим.
И това е забавно: Лъвска грива лекува тежки заболявания

По-скоро дори ще ви го напомним, защото надали има човек, който да не го е чувал. Ако не от различен, то най-малко от бабите и дядовците си.

Този български лек работи като знамение на цели 90%, че и повече от народа. Изключения вършат само хората с висок неприятен холестерол. Които може да се възползват от качествата на това лекарство, само че единствено при незабавна потребност и по малко.
Например като разберете, че имунната ви система е отслабнала или ви хваща вирус. С този български лек ще видите какво значи мощна имунна система и бягство от всички заболявания.

А и не е по никакъв начин скъпо. Това, с което би трябвало да се снабдите, е малко лук – всеки го има в хладилника си, същинска домашна ракия и домашна (за предпочитане) сланина. Да, сетихте се към този момент несъмнено. Говорим ви за най-стария метод за лечение на заболявания от дедите ни. За които е нямало аптеки, нито скъпи медикаменти. А доста от тях все пак са доживявали дълбока напреднала възраст.

Ей по този начин, напук. И с чудните си познания за това, което най-добре памага на здравето им. Арахидоновата киселина, която се съдържа в сланината, оказва помощ за активирането на всички защитни сили на организма ни. И то по този начин, че нито вирус, нито грип може да ни пипне. Лукът пък е същински коктейл от витамини като в себе си съдържа цели 36 скъпи детайла. За ракията няма какво да приказваме – всички са я пробвали и знаят какво злато е тя за лекуване, освен за сладки приказки в компания.

Умерените количества лой са потребни и за сърцето, както и за кръвоносните съдове. Но помнете – малко и умерено. Достатъчно е два пъти седмично да си хапвате малко лук със сланинка, а към тях да пийвате по една дребна чашка ракия. Сами ще видите какво ще се случи с организма.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР