Това е най-добрият от всички възможни светове. С тази фраза

...
Това е най-добрият от всички възможни светове. С тази фраза
Коментари Харесай

“По-голямото жури“: Людмил Кърджилов и Явор Сидеров

" Това е най-хубавият от всички вероятни светове ". С тази фраза журналистът Явор Сидеров разказа миналия радиосезонв предаването " Кой приказва? " по Дарик радио. Заедно с него в специфичното, последно за сезона издание на " По-голямото жури " беше и Людмил Кърджилов.

" Каквото сме си постлали, на това лежим, каквото сме си надробили, това сърбаме. Предвид обстоятелството какво сме си постлали и надробили, сносно ни се получава ", добави Сидеров.

" Тя ще свърши в еидн миг, съгласно мен по метода, по който би трябвало да свърши – със загуба на този, който я е почнал, и по-късно България ще върви към една промяна ", на мнение е той.

Кърджилов разяснява и вътрешната политика: " Смяна на поколенията. Аз съм доста угрижен за това, че младежите губят историческата памет, която ние по-големите имаме. Това се отразява върху вътрешната политика на страната – забравяме някои уроци и това може да ни докара до други уроци, които не бихме желали да преживеем ", сподели той.

По думите му историята ни е заложила доста клопки, а ние можем да паднем във всеки един от тях. " Струва ми се, че може би ще успеем да минем без особени жертви да бъдем в еврозоната и Шенген ", добави Людмил Кърджилов.

Явор Сидеров от своя страна уточни, че поколенческата смяна е неизбежна и е постоянно за положително.

" Каквото и да донесе бъдещето, то ще го донесе и оттова нататък би трябвало да следва нещо по-добро. Понякога неприятното единствено по себе си също носи положително ", сподели той.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР