Това е изключително важна тема, защото след време нашият петрол

...
Това е изключително важна тема, защото след време нашият петрол
Коментари Харесай

ШИШКОВ ОБЯВИ: Очаквам да получим разрешение за строеж на част от Струма през април или май

" Това е извънредно значима тематика, тъй като след време нашият нефт както сега е най-евтин, по този начин ще стане най-скъп ", това съобщи районният министър арх. Иван Шишков пред bTV във връзка на повдигането в обществото още веднъж на тематиката за газопровода Александруполис-Бургас.

Нашите КПП-та са извънредно непроходими и имат проблем с пропускливостта. По наше предложение ще разтеглим пункта " Лесово ", акцентира отрасловият министър.

Забавянето на " Струма " е от времето на Борисов. Имаме съвсем последна процедура да се завърши проучването на ограниченията за запазване на околната среда и да може да се започва всякакво утвърждение на Подобрен организационен проект. Надявам се да спасим ОВОС-а. Считам, че ще имаме позволение за градеж за дребен сектор през април или май месец тази година, съобщи Шишков по отношение на градежа на Автомагистрала " Струма ".

Той разгласи, че с пътните компании са разплатени ремонтите, за които е потвърдено, че са законни.

По думите му в този момент се прави опит тези, които са противозаконни по времето на осъществяване на дейностите, само че по виновност на страната, а не на компаниите, да бъдат оповестени за търпими, а по-късно посредством законов механизъм, когато това се случи - да могат да бъдат разплащани.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР