Това е част от кампанията на банка ДСК Проектът на

...
Това е част от кампанията на банка ДСК Проектът на
Коментари Харесай

Стана ясно по чия поръчка е направена абсурдната коледна инсталация в София

Това е част от акцията на банка ДСК

Проектът на противоречивата арт апаратура с костенурките и медузите на кръстовището на дребните 5-те кюшета в София е поръчка на една от огромните български банки - ДСК, стана ясно от публично известие на финансовата институциия. 

" С благопожелание “Да се лее Коледа ” и апел дружно да пазим водното благосъстояние на планетата, акцията ще отброява дните до Коледа и с просветителни и креативен събития в програмата си. Тази година тематиката на празничната градска апаратура е опазването на биоразнообразието във водния свят и придвижва посетителите в дълбините на океана с основните си герои — огромна костенурка, октопод, китове и медузи. През 2021 основните герои на украсата бяха пчелите, а през 2022 — застрашените типове диви животни. Вдъхновена от потайностите и жителите на водния свят, коледната декорация на “Малките 5 ” насочва вниманието към идеята за запазване на водното биоразнообразие и битката със замърсяването и противозаконните практики, които водят до доста понижаване на популацията на морски типове.

Припомняме, че коледната апаратура не срещна утвърждение измежду столичани. Дори в противен случай - критиците са прекалено много и сигурно ще изискат премахването й, а за банката си остава имиджовата вреда от неприятно изпълнената концепция.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР