Тото изуми зрителите на „На кафе” като призна, че харесва

...
Тото изуми зрителите на „На кафе” като призна, че харесва
Коментари Харесай

Тото категоричен: Харесвам карантината

Тото изуми феновете на „ На кафе” като призна, че харесва карантината и стоенето вкъщи . За разлика от множеството си сътрудници, които жалят по падналите участия, рапърът продължава да работи на цялостни обороти, като даже пусна цели три нови песни за времето на изключителното състояние. Освен това дружно с дуетната си половинка Лъчо интензивно работят по каналите си в youtube и магазина си. „ Ние сме създатели и без да имаме участия. Това обичаме да вършим.

В миг на рецесия ще си проличи кой обича да прави това, както и кой просто желае да изкарва пари “, безапелационен е рапърът. Йонислав съблюдава ограниченията и не счита, че е нужно да се оплаква, тъй като има нужната дисциплинираност и поради тренировките по футбол, които заели цели 12 години от живота му. Най-голямата причина да харесва изолацията Тото открива в своя наследник Доминик, който е към този момент на седем месеца. Гордият баща описа, че дребният кипи от сила, към този момент лази и има цели три зъба.

Именно поради общуването всеки ден с него, Тото е благополучен в изолацията. „ Ако е нямаше, щях да съм по участия, в чужбина и щях да пропусна тези моменти от живота на сина си”, изясни участникът в „ Като две капки вода”.

фотография: инстаграм скандау
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР