Тотнъм вкара шест на Евертън на Гудисън Парк“Отборът на Тотнъм

...
Тотнъм вкара шест на Евертън на Гудисън Парк“Отборът на Тотнъм
Коментари Харесай

Тотнъм вкара шест на Евертън на „Гудисън Парк“

Тотнъм вкара шест на Евертън на „ Гудисън Парк “
Отборът на Тотнъм продължи с отличното си показване във Висшата лига от началото на сезона, откакто разруши Евертън с 6:2 като посетител в финален мач от 18-ия кръг на шампионата.

Двата отбора направиха същинско шоу за почитателите на „ Гудисън Парк “, като „ шпорите “ се възползваха от множеството неточности в отбраната на домакините, с цел да стигнат до експресивен триумф. Срещата стартира добре за „ карамелите “, които поведоха в резултата още в 21-та минута посредством Тио Уолкът, само че още до почивката лондончани към този момент имаха преднина от два гола. Сон изравни в 27-та минута след груба неточност на Курт Зума и Джордан Пикфорд, а осем минути по-късно Деле Али също се разписа с добавка след изстрел на Сон. Точно преди почивката и Хари Кейн записа името си измежду голмайсторите, вкарвайки след добавка след изстрел на Киаран Трипиър в гредата от фал.

След почивката Сон и Кейн означиха по още един гол, а Кристиан Ериксен също съумя да означи с отдалечен изстрел, до момента в който Гилфи Сигурдсон вкара за Евертън.

След този триумф Тотнъм остава на трета позиция в класирането с 42 точки, шест по-малко от водача Ливърпул. Евертън е на 11-то място в подреждането с актив от 24 точки. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР