Тотнъм няма да се откаже от борбата за Топ 4

...
Тотнъм няма да се откаже от борбата за Топ 4
Коментари Харесай

Тотнъм няма да се откаже от борбата за Топ 4, обеща Кристиан Стелини

Тотнъм няма да се откаже от битката за Топ 4 във Висшата лига, съобщи краткотрайният управител на отбора Кристиан Стелини преди мача с Брайтън в събота, цитира го " Ройтерс ". Тимът е на пето място с 50 точки - с три по-малко от четвъртия Манчестър Юнайтед и с мач повече.

" Трябва да почитаме Брайтън, само че ние сме Тотнъм и на нашия стадион би трябвало да сме мощни ", има вяра италианецът. " Тотнъм би трябвало да играе за Топ 4 постоянно, до момента в който математически това не е допустимо ", добави той.

" Шпорите " ще имат сложна задача против намиращия се във форма Брайтън в отсъствието на основни играчи, като Райън Сесеньон, Ив Бисума, Родриго Бентанку и Бен Дейвис.

" Нямаме задоволително играчи, имаме доста контузени. Не можем да вършим тактически промени. Подготвяхме нещо друго в последните месеци, во в този момент би трябвало да бъде търпеливи ", сподели Стелини.

Той разкри, че бразилският национал Ричарлисон е покрай завръщане. " Той тренира, само че самичък. Чувства се добре и за идващия мач може да е подготвен. Трябва да изчакаме малко повече за Бен Дейвис ", сподели мениджърът.

Стелини отбрани и Хари Кейн от обвиняванията, че е паднал елементарно при конфликта в Абдулай Дукуре от Евертън при равенството 1:1 в понеделник, което докара до червен картон за халфа. Коментаторът на Sky Sports Джейми Карагър сподели, че Кейн не е трябвало да пада.

" Мисля, че е необичайно, че някои някогашни играчи приказват по този начин за Хари. Те са били футболисти и знаят разликата сред това да видиш нещо на занимателен каданс и да го изживееш в действителност. Дори и мениджърът на Евертън призна, че това е чист червен картон. Може би те почитат Хари, само че не почитат Тотнъм ", счита Кристиан Стелини./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР