Тотнъм Хотспър възнамерява да привлече нападател на Борусия Дортмунд Ерлинг

...
Тотнъм Хотспър възнамерява да привлече нападател на Борусия Дортмунд Ерлинг
Коментари Харесай

Ако продаде Хари Кейн, Тотнъм вече знае кого ще купи

Тотнъм Хотспър има намерение да притегли нападател на Борусия Дортмунд Ерлинг Халанд през лятото. Именно в норвежеца от „ шпорите” виждат идеалния заместител на вероятно напускащия Северен Лондон – Хари Кейн. Английският стрелец се твърди, че ще търси ново предизвикателство, където сигурно ще печели повече титли, като спекулациите се ускориха след слабото показване на Тотнъм до момента през сезона.

Реал Мадрид и Манчестър Юнайтед са спрягани за трансфер на 26-годиния Кейн, като това беше изключително мощен интензитет преди Кейн да се контузи през януари. Eurosport предава, че Тотнъм към този момент гледа за заместници на своята звезда, а точно Халанд е отпред в трансферната листа.

Йерархията в Тотнъм вижда в норвежеца доста сходни характерности с Кейн, като Халанд впечатлява с мачовете си до момента през сезона за Ред Бул Залцбуг и Борусия Дортмунд. Младият нападател има 10 гола в осем мача за Шампионската лига през сезона и 12 общо в 11 мача за Дортмунд от януари до момента.

Желанието на Тотнъм е да резервира Кейн, само че в случай че някой предложи 150 милиона паунда за него, то англичанинът ще бъде продаден. От тях ще бъдат заделени 68,5 млн. английски лири, колкото е откупуващата уговорка за Халанд, с цел да бъде закупен той.

Тотнъм въпреки всичко ще има сериозна борба с Ман Юнайтед и Реал Мадрид, защото и тези два клуба се интересуват от младока.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР