Total War: Arena беше анонсирана от Creative Assembly преди повече

...
Total War: Arena беше анонсирана от Creative Assembly преди повече
Коментари Харесай

Играйте безплатно цяла седмица Total War: Arena

Total War: Arena беше обявена от Creative Assembly преди повече от четири години и оттогава не се чу доста за напредъка на безплатното за игра заглавие.

Тази седмица разбираме, че планът към момента е жив, откакто основателите му анонсираха старта на интервал, в който всеки искащ ще може да играе гратис играта, от на следващия ден до 04.12. За да играете ще ви би трябвало акаунт в Wargaming. Освен това, всеки който вземе присъединяване тук, ще получи опцията да се включи в закритите бета проби и ще получи гратис премийни бойни единици, като признателност за присъединяване си.

Анонсирана по време на GDC 2013, играта беше обявена, като план, съчетаващ RTS и MOBA, в който участва мощен кооперативен детайл. Битките са 10 v 10, като всеки състезател дава отговор за обособен военен детайл: един управлява артилерията, различен тежката пехота и така нататък Всеки състезател управлява по три бойни единици и пълководец. Самите те имат по три основни качества, което дефинира стила им на водене на борбите, като качествата и държанието им в пердах е съобразено с действителни пълководци. Мачовете са от по 10 минути и задачата е цялостното заличаване на врага или пленяване на територията му.

Надеждите за Total War: Arena са огромни, имайки поради, че екипът на CA се удвои за това време, а предходната година студиото подписа договорка с специалистите във free-to-play игрите Wargaming.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР