Тополовград. Всички трябва да се обединим и да изчистим шайката

...
Тополовград. Всички трябва да се обединим и да изчистим шайката
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Велизар Енчев: Най-важната задача пред ЕП е да се въведе европейска минимална заплата

Тополовград. Всички би трябвало да се обединим и да почистим шайката на ГЕРБ, като гласуваме на 26 май. Това съобщи в Тополовград претендентът за Европейския парламент от листата на „ Българска социалистическа партия за България “ Велизар Енчев, оповестиха от пресцентъра на Българска социалистическа партия . Той уточни пред хората в читалище „ Св. св. Кирил и Методий 1894 “, че даже и хора с разнообразни политически желания, отвратени от настоящето ръководство, ще гласоподават за Българска социалистическа партия. Жителите на Тополовград сложиха пред Велизар Енчев наболели за тях въпроси- те обявиха, че в 21 век се усещат дискриминирани в родината си във връзка с опазването на здравето, правото на труд и поради невъзможността да имат естествени пътища. Присъстващите в залата означиха, че желаят правдивост в този момент, какъвто е и слоганът на левицата за евроизборите.
По-късно претендентът за евродепутат от левицата се срещна с гласоподаватели в град Любимец. На срещата Енчев показа своите визии за Европейските избори и визията на Българска социалистическа партия за Европа. „ Една от най-важните задания пред нашите представители в Европейския парламент би трябвало да е въвеждане на европейска минимална заплата, която да е над линията на беднотия за страната “, сподели той. „ Неслучайно в цяла Европа има всеобщи митинги, които слагат на напред във времето претенции за обществени промени. В доста от страните печелят партии, които имат мощно леви убеждения. Това е знак за цялостната политика, която би трябвало да се води на европейско равнище “, сподели Велизар Енчев. Един от акцентите на срещата бе инспекцията, която следва за изразходването на европейските средства за автомагистралите – „ следващо доказателство за злоупотреби от актуалната власт “, по думите на претендента за народен представител в Европейския парламент.
След това срещите на Велизар Енчев с гласоподаватели продължиха в Симеоновград, където още веднъж бе дискутирана тематиката с достойното възнаграждение и пенсиите на българите, високата безработица и двойния стандарт при храните.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР