Топфризьорка осъди Жанета Осипова. Плеймейтката трябва да заплати на собственичката

...
Топфризьорка осъди Жанета Осипова. Плеймейтката трябва да заплати на собственичката
Коментари Харесай

Топфризьорка осъди Жанета Осипова, плеймейтката трябва да плати над хилядарка

Топфризьорка осъди Жанета Осипова. Плеймейтката би трябвало да заплати на собственичката на салон за хубост Вили Боршукова сумата от 1650 лв., представляващи разноските по делото. Решението е на Софийския областен съд.

Преди близо две години Осипова се оплака, че е била бита в салона на Боршукова. Дори разгласява фотография, на която твърди, че е показано здравно, издадено й от доктор, написа " Телеграф ". 

Последва реакция от Вили Боршукова, която разгласява запис от камерата за видеонаблюдение. От фрагментите се вижда, че не е имало физическо принуждение по отношение на моделката. Тогава тя се закани да осъди Осипова. Вече това е реалност.

" Помните ли измислените изявления на Жанета Осипова по мой адрес? След 2 години правосъдни борби Първото дело е извоювано и тук е мястото да кажа едно голямо благодаря на най-хубавата адвокатка. Казвам първото дело,защото сега тече и второто дело за КЛЕВЕТА и уронване на фирмено име.

Коя е тази жена и с какво е известна? Оставам на вас сами да прецените.

Никога не допускайте някой да се гаври с живота ви,да ви заплащва,да ви постанова душевен тормоз! Защото такива хора би трябвало да бъдат спряни!

Такива хора по салоните,колкото щеш и мисля че освен по салоните се случват такива неща и по хотели заведения за хранене,фризьори,сервитьори,хора в областта на услугите ежедневно са подложени на прищявки,фасони,надувки и всичко това би трябвало да се търпи.Реклама посредством скандал с цел да минем безплато, всеки е изпитвал този номер.

Дори приятелката й Гери - Никол заплащваше, че трябвало да ме съдят. Е, ето кого осъдиха в последна сметка? ", написа Вили Боршукова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР