Топ моделът за игри идва с уникална подвижна клавиатураНовият Predator

...
Топ моделът за игри идва с уникална подвижна клавиатураНовият Predator
Коментари Харесай

Predator Helios 700 – новият геймърски звяр на Acer

Топ моделът за игри идва с неповторима преносима клавиатура

Новият Predator Helios 700 бе топ атракция на Next@Acer в Ню Йорк (източник: видео Next@Acer)

Лаптоп за игри с мощта на десктоп компютър и с някои неповторими функционалности сподели Acer на най-значимото за компанията събитие тази година – Next@Acer в Ню Йорк, чието продължение се чака по-късно в Берлин.

Очаквано, геймингът бе един от основните акценти в шоуто, проведено от тайванския производител, наред с хромбуците за образованието и корпоративния бранш, тънките и леки бизнес ноутбуци и новата линия артикули ConceptD.

Predator Helios 700 – най-мощният преносим компютър за игри на Acer – идва с последно потомство процесор Intel Core i9 с благоприятни условия за овърклок и топ видеокарта NVIDIA GeForce RTX 2080/2070.

17-инчовия IPS екран с резолюция Full HD има периодичност на възобновяване 144 Hz и време за реакция единствено 3 милисекунди (източник: видео Next@Acer)

Екранът е страховит – 17-инчов IPS панел с резолюция Full HD, периодичност на възобновяване 144 Hz, време за реакция единствено 3 милисекунди и поддръжка на технология Nvdia G-Sync. Визуалното геймърско преживяване е допълнено от пет представителя и вграден събуфер.

Този извънреден ноутбук за геймъри включва до 64GB оперативна памет DDR4 и мрежов адаптер Killer DoubleShot Pro с безжичен модул Killer Wi-Fi 6AX 1650 и жичен E3000 с технология за систематизиране на трафика, вкл сред безжичната и жичната връзка.

Но най-впечатляващата специфичност на Predator Helios 700 е клавиатурата Hyper Drift. Тя е проектирана по този начин, че се явява част от системата за изстудяване на ноутбука, която се състои от два вентилатора AeroBlade 3D от четвърто потомство, пет медни тръби, изпарителна камера и технология Acer CoolBoost.

Predator Helios 700 се отличава с неповторима преносима клавиатура Hyper Drift (източник: видео Next@Acer)

Когато клавиатурата се изтегли напред, под нея се откриват два спомагателни въздушни всмукателя, които подкрепят охлаждането на мощните компютърни съставни елементи. Между тях е ситуиран стъклен панел, под който се виждат топло-отвеждащите тръби.

Клавиатурата усъвършенства и общата ергономика на геймърската система, защото се намира по-близо до потребителя, в сравнение с общоприетите преносим компютър клавиатури – не е належащо геймърите да протягат ръка, с цел да доближат клавишите. Подобна структура основава комфорт както при работа на настолен компютър, подчертаха от Acer.

RGB подсветка самостоятелно за всеки клавиш се приспособява към обстановката в играта. Предвидени са и клавиши MagForce с линейни превключватери, които при натискане обезпечават мигновена обработка. Около тъчпада Precision TouchPad е вградена синя светодиодна подсветка.

Когато клавиатурата се изтегли напред, под нея се откриват два спомагателни въздушни всмукателя, които подкрепят охлаждането (източник: видео Next@Acer)

Специален клавиш Turbo включва незабавно преносимия компютър на нараснала периодичност. Наличен е и обособен клавиш Predator Sense, който дава достъп до информация за температурата на процесора и видеокартата, ръководството на вентилаторите, RGB подсветката и други функционалности.

Predator Helios 700 безспорно е последваща стъпка в гейминг преживяването. Този преносим компютър дава на геймърите изчислителната мощност на десктоп конфигурациите, како се отличава с неповторима клавиатура и спиращ дъха дизайн.

Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР