Топ комикът Димитър Рачков не спира да трупа бели пари

...
Топ комикът Димитър Рачков не спира да трупа бели пари
Коментари Харесай

Рачков трупа яки пачки след краха с „Господарите”

Топ комикът Димитър Рачков не стопира да натрупа бели пари за черни дни. Докато бъдещето на „ Господари на ефира ” се обяснява, водещият заработва възнаграждения като водещ на разнообразни събития, научи HotArena.

Преди дни той е получил стабилен хонорар като водещ на премиите „ Златен гвоздей ” . И до момента в който продуцентите и управлението на Нова телевизия разискват бъдещето на „ Господарите ”, Рачков не стои вкъщи без работа.

Той получава положителни възнаграждения от частни празненства и даже е нараснал уговорките си. Последната му изява е точно в шоу за адвокати, като водещият раздаде закачливите награди на топ юристите на България.

На смешките му най-вече се забавлява някогашния началник на Народното събрание - Огнян Герджиков, написа ” България през днешния ден ” . Самият Рачков не пропуснал да го поздрави по време на празненството и да му стисне ръката.

„ Никога не съм се докосвал до институцията Народно заседание и в този момент няма по какъв начин да пропусна да не ви изразя уважението си ”, показа Митко, като бършеше обезпокоеното потното си лице с кърпичка.

Рачков и останалите от екипа на Маги обаче към момента нямат визия дали и по кое време ще се върнат още веднъж на работа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР