Том Круз е решил да напусне сциентоложката църква, твърди негов

...
Том Круз е решил да напусне сциентоложката църква, твърди негов
Коментари Харесай

Сензационна новина за Том Круз и дъщеря му, никой не може да повярва

Том Круз е решил да напусне сциентоложката черква, твърди негов другар пред "Тouch Weekly ". Причината за решението на холивудската звезда е, че от 2012-а година не е виждал щерка си Сури.

Актьорът има право да я вижда 10 дни в месеца, само че не искаше да го прави, тъй като Сури не принадлежи към сциентоложката черква.

Манията на Том по сциентологията коства на артиста брака му с Кейти Холмс, а той пожертва и връзката си с щерка си поради това.

"Touch Weekly " обаче цитира изказване на непосредствен другар на Том, който твърди, че артистът е в развой на овакантяване на църквата, с цел да възобнови връзката си със Сури. Твърди се, че артистът е разглеждал последните й фотоси и е осъзнал, че желае да участва в живота на щерка си.

„ Той видя какъв брой пораснала беше и това промени всичко. Том пожертва най-важните неща в живота си за сциентологията и в случай че в миналото се откаже, това ще бъде поради щерка му ", споделя приятелят на артиста.

Според медииите Том постоянно пишел писма до Сури, които Кейти криела. Предполага се, че Сури е намерила писмата в дома на родителите на Кейти в Охайо, прочела ги е и е изразила предпочитание да се види с татко си, твърди пресата в Съединени американски щати.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР