Толкова трогателно! Едва вкъщи след четиридневен престой в болницата, настоявам за

...
Толкова трогателно!
Едва вкъщи след четиридневен престой в болницата, настоявам за
Коментари Харесай

Тя се тревожела как ще реагира мъжът й след операцията. Но той направил нещо удивително!

Толкова прочувствено!

Едва у дома след четиридневен престой в болничното заведение, упорствам за това, че измиването на косата ми е неотложна нужда Това в действителност не е по този начин. Просто ми се коства, че топлата и изпаряваща се баня ще е идеалното място за мен, тъй като нуждая се да се скрия от боязън.

Отлагах неизбежния миг през целия развой на събличане и когато се потопих в топлата сапунена вода. Но повече не мога да отсрочвам. Затова си разрешавам да плъзна своя взор постепенно и деликатно надолу. Към празното място, където по-рано беше лявата ми гърда.

В потрес съм… зелени и жълти синини, запълнени с черни шевове, покрити със засъхнала кръв. Това е такова оскърбление, толкоз грубо и непоносимо.

Бързо почнах да изобретявам екзотични умствени проекти, с цел да може моят мъж, Джим, в никакъв случай към този момент да не ме види гола. Взаимната пристрастеност беше огромна мощ в брака ни. Но в този момент, наподобява, всичко е свършено. Как мога да го съблазня с изкривената си и обезобразена фигура? Аз съм единствено на 43 години и по този начин надълбоко се срамя от своето тяло поради това изменничество. Лежа във ваната, талази на горест ме отмиват.

Вратата на банята се отваря и Джим минава напряко през моя облак от страдание към себе си. Без да споделя нито дума, той се навежда, с цел да постави устните си постепенно върху всеки един от клепачите ми. Той знае, че това е най-любимата от нашите персонални обичаи вид „ Обичам те “.

Той към момента мълчи и без колебанни се накланя още по-надолу. Готова съм за едвам скрито омерзение

Джим поглежда раната ми и нежно целува нащърбените шевове. Един път. После втори. Трети. Става и ласкаво ми се усмихва.

След това ми праща специфична въздушна целувка, моята втора най-любима традиция и деликатно затваря вратата след себе си.

Моите топли, признателни сълзи се стичат по бузите ми и меко падат във ваната. Върху гърдата ми към момента има белези. Но в сърцето ми – не.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР